گوشت بلدرچین یکی از خوشمزه ترین گوشت های است که به عمر میل می کنید. گوشت این پرنده، دارای انواع ویتامین و امگا 3 بوده که با خوردن آن عملکرد بدنتان را بهبود می بخشید. بانوان ایرانی که به امتحان کردن گوشت های مختلف علاقه دارند به سراغ بلدرچین می روند و آن را به صورت کبابی تهیه می کنند. بلدرچین مانند جوجه چینی و ناگت سوخاری بسیار پرطرفدار است زیرا این دسته غذاها بسیار سریع پخته شده و راحت سرو می شود. اگر به دنبال طرز تهیه بلدرچین کبابی هستید، مسیر را درست آمده اید و ما در این مقاله روش پخت بلدرچین به صورت کبابی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
بلدرچین کبابی
مواد لازم برای پختن بلدرچین کبابی
بلدرچین کبابی که ما برای شما در نظر گفته ایم مخصوص 4 نفر است. همانطور که میدانید بلدرچین پرنده ای ریز و کوچک است در نتیجه پختن به سبک کباب بلدرچین حجم آن را کمتر می کند. در نتیجه اگر دوست دارید می توانید به تعداد بلدرچین ها اضافه کنید.
کره 50 گرم
برگ بو 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
گوشت بلدرچین 1 کیلوگرم
پاپریکا نصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 5 قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
کباب بلدرچین
روش تهیه کباب بلدرچین
1.در مرحله اول باید یک قابلمه برای بلدرچین ها پیدا کنید و با ریختن چند لیوان آب آن را کنار بذارید. پیازها را خرد کنید و در قابلمه بریزید. بعد بلدرچین ها، زردچوبه و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید.
2.قابلمه را روی حرارت قرار داده تا آب جوش آید. اجازه دهید بلدرچین و موادی که داخل آن ریختید، نیم پز شوند و بوی زهم آن از بین برود. بعد از 10 تا 15 دقیقه بلدرچین ها را از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شوند.
3.بعد از اینکه بلدرچین ها خنک شد از درون قابلمه بردارید. بعد پوست بلدرچین ها را از گوشت جدا کنید و به قطعات مختلف خرد کنید و داخل کاسه ای جداگانه بریزید.
4.در این مرحله باید روغن زیتون و زعفران دم کرده، آبلیمو، پاپریکا و نمک و فلفل را به بلدرچین ها اضافه کنید. اگر از پیازهای قبلی مقداری اضافه مانده استفاده کنید و درون ظرف بریزید. بعد با قاشق یا دست تمام مواد را مخلوط کنید تا به خورد یکدیگر بروند.
5.بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد روی آن یک کیسه سلفون بکشید و یک تا 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. با این روش بلدرچین ها طعم دار شده و بسیار نرم و لذیذ می شود. بعد از گذشت 2 ساعت بلدرچین را از یخچال درآورده و درون سیخ قرار دهید.
6.هر وقت از سرخ شدن ذغال ها مطمئن شدید، بلدرچین ها را روی آنها قرار دهید. در حین پخته شدن حتما سیخ ها را بچرخانید تا هر طرف آن کاملا پخته شود و خام نباشد. بعد کره را ذوب کنید و با زعفران دم کرده روی گوشت بلدرچین کبابی بزنید. با این روش کباب ها بسیار نرم می شود و هرگز خشک نمی شوند.
نکته مهم این است که گوشت بلدرچین دارای بوی زهم بدی است و امکان دارد در گام اول پختن بلدرچین کبابی پشیمان شوید. اما روش های مختلف وجود دارد که می توانید بوی بد آن را بگیرید و به راحتی میل کنید. همانطور که قبلا هم گفتیم برای از بین بردن بوی گوشت این پرنده، حتما از پیاز، برگ بو، چوب دارچین، زردچوبه استفاده کنید و اجازه دهید با این مواد بجوشند.
درباره این سایت