روش تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده

ماهی قزل آلا یکی از لذیذترین غذاهای مدیترانه ای است که می توانید برای مراسم های مجلل تهیه کنید. این ماهی به روش های مختلف شکم پر، کبابی، آب پز، در فر یا در ماهیتابه طبخ شده و در هر رستورانی موجود است. اما در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ماهی قزل آلا خانگی آشنا کنیم تا بتوانید یک غذای حرفه ای و خوشمزه برای مهمانان خود بپزید. در نظر داشته باشید ماهی به دلیل اینکه بوی نامطبوعی میدهد باید چند ساعت قبل از پخت به وسیله برخی چاشنی و سبزیجات در یخچال نگه داشته شود تا بوی بد آن از بین برود و در حین سرو مشکلی پیش نیاید.

تهیه ماهی قزل آلا خانگی

 

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا 3 عدد

آبلیمو 1/2 لیوان

پیاز متوسط

2 عدد جعفری خرد شده

1 فنجان کوچک پرتقال

1 عدد فلفل دلمه ای

1 عدد زنجبیل

3 قاشق چایخوری زعفران دم کرده

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روش پخت ماهی قزل آلا سرخ شده

1.در قدم اول باید استخوان های ماهی را از هم جدا کنید. پس ماهی را به پشت خوابانده و فشار دهید تا استخوان ها از گوشت ماهی جدا شوند. و به وسیله یک چاقو، استخوان ها را از دو طرف ببرید. (اگر به روش دیگری بلدید این کار را انجام دهید)

 

2.در مرحله بعد باید ماهی را در مواد بخوابانید تا بوی آن از بین برود. پیازها را خرد کرده و در ظرفی بریزید. آبلیمو و جعفری خرده شده را به همراه پرتقال های حلقه شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط کنید. ماهی قزل آلا را در این ظرف قرار دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. با این روش هم مزه ماهی بی نظیر می شود و هم بوی آن از بین می رود.

 

3.ماهی هایی که در یخچال گذاشته بودید را خارج کنید. بعد مواد اضافی مانند پیاز و فلفل دلمه را از روی ماهی بردارید. در مرحله سوم آرد سوخاری را در ظرفی جداگانه بریزید و ماهی ها را درون آن بغلتانید. مطمئن شوید هر دو طرف ماهی به آرد سوخاری آغشته شده باشد. در غیر این صورت یک طرف ماهی می سوزد.

 

4.یک ماهیتابه دیگر و تمیز را روی گاز قرار داده و روغن به آن اضافه کنید. اجازه دهید روغن روی حرارت متوسط داغ شود. بعد ماهی ها را دونه دونه درون ماهیتابه بریزید. اگر زمان کافی برای پخت ماهی قزل آلا دارید، هر طرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کاملا مغز پخت شود. در بین درست کردن ماهی قزل آلا می توانید از آبلیمو، کره و زعفران دم کرده یک سس لذیذ درست کنید و روی ماهی بمالید.

 

پخت ماهی قزل آلا سوخاری ساده

 

روش تهیه سس ماهی قزل آلا

یک پیاز بردارید و در کمی روغن تفت دهید. بعد نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. برای خوش طعم شدن می توانید گردو و کنجد را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. اگر سبزی ماهی دارید، آن را به مواد سس ریخته و به هم بزنید تا آب آن از بین برود. رب انار هم برای این سس گزینه هیجان انگیزی است. پس با ریختن رب انار درون این سس مزه آن را چندین برابر خوشمزه کنید.

 

درب ماهیتابه را ببندید و زیر گاز را کم کنید. اجازه دهید با حرارت کم بجوشد و به سس غلیظی تبدیل شود. پس از اتمام کار و سرخ شدن ماهی قزل آلا، سس را در یک ظرف جدا و زیبا بریزید و در کنار سینی ماهی قرار دهید. این غذای مدیترانه ای را می توانید به همراه نان یا برنج سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


غذای خوب ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر 99-98 مرجع تخصصی اخبار استانی فرکتال هنر شمیم تابستان فیلم و موزیک و اپلیکیشن و.. برای همه هواداران دکتر سید علی حسینی گیم وایپر Megan