بیشتر مردم به استفاده از ران مرغ علاقه مند هستند. حتی با خود باور دارند که سالم ترین نقطه در بدن مرغ ران ان است. اما باید بگوییم این که قسمتی از بدن مرغ نسبت به دیگر قسمتهای آن از خواص بیشتری برخوردار است، به نوع پرورش، تهیه و استفاده از آن بستگی دارد. 

البته این مسئله به این معنا نیست که ران مرغ از ارزش غذایی مناسبی برخوردار نمی باشد. بلکه باید بگوییم اتفاقا ارزش غذایی این قسمت از مرغ بسیار بالا می باشد. یک ران در مرغ تقریبا 114 گرم می باشد. در این 114 گرم گوشت سفید، شما می توانید در هر وعده غذایی 264 کالری دریافت کنید. 

میزان کل چربی موجود در ران مرغ برابر با 15.3 گرم می باشد. از طرف دیگر کلسترول موجود در یک ران 105 میلی گرم می باشد، که قادر است نیاز های بدن را به خوبی تامین نماید. 99 میلی گرم سدیم و 256.5 میلی گرم پتاسیم موجود در ران یک مرغ، منجر شده است تا ورزشکاران به استفاده از این تکه با ارزش تشویق شوند. 

شما به هیچ عنوان در یک ران مرغ نمی توانید با شکر، کربوهیدرات، یا فیبر رژیمی مواجه شوید. اما می توانید بیش از 29.6 گرم پروتئین در هر وعده غذایی استفاده از ران، به بدن خود وارد نمایید. 

ران مرغ و خواص آن

ران مرغ سبز و مزایای استفاده از آن 

مرغ سبز یکی از با ارزش ترین مرغ های تولید شده در بازار می باشد. این مرغ از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد. به همین دلیل استفاده از آن را می توانیم برای هر گروه سنی پیشنهاد نماییم. حتی باید خاطر نشان کنیم، که استفاده از گوشت مرغ سبز، نسبت به گوشت قرمز نیز مزایای بیشتری داشته و برای بدن سلامتی به دنبال خواهد آورد. 

هر مرغی دارای قسمت های مختلفی است. می دانیم که سینه مرغ، ران مرغ، بال مرغ و هر کدام دیگر از قسمت های مرغ دارای خواص و مزایای ویژه ای هستند. هر کدام از این قسمت ها ارزش غذایی متفاوتی دارند. می توانیم بسته به شرایط زندگی، یا بر حسب نیاز بدن، از هر کدام از این قسمتهای مرغ استفاده نماییم. 

اصولا نمی توان بیان نمود که یک قسمت از مرغ نسبت به دیگر قسمتهای آن از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است. اما اگر بخواهیم ارزش غذایی ران مرغ و سینه مرغ را با یکدیگر مقایسه نماییم، باید بگوییم سینه مرغ دارای پروتئین بیشتر، و چربی کمتری می باشد. 

به همین دلیل افرادی که می خواهند از کالری کمتری در روز برخوردار باشند، یا افرادی که چربی خون بالایی دارند، و حتی ورزشکاران، بهتر است به جای استفاده از ران مرغ، از سینه مرغ استفاده کنند. زیرا ران در مرغ های سبز، از چربی بیشتری برخوردار بوده و نرم و خوشمزه است. از این رو بیشتر افراد ترجیح می دهند این قسمت از بدن مرغ های سبز را استفاده کنند. 

ران مرغ سبز بهتر است یا ران مرغ معمولی؟

خواص موجود در ران مرغ سبز چیست؟

میزان آهن و روی که در قسمت ران وجود دارد، نسبت به سینه مرغ بیشتر می باشد. همین مسئله منجر شده است تا ارزش غذایی ران در مرغ های سبز، با ارزش غذایی گوشت های قرمز برابری کند. در میان گوشت های سفید، ران مرغ خاصیت بسیار زیادی دارد. 

مثلا افرادی که اسید اوریک بالایی دارند، به جای استفاده از گوشت های قرمز، می توانند از گوشت مرغ های سبز استفاده نمایند. از طرف دیگر افرادی که به بیماری کم خونی مبتلا هستند، استفاده از ران مرغ بسیار توصیه می شود. ارزش غذایی این قسمت از بدن مرغ، می تواند بیماری های بسیار زیادی را کنترل و درمان نماید. 

شما به راحتی در هر 100 گرم گوشت مرغ که بدون چربی باشد، می توانید 200 کیلو کالری دریافت نمایید. که این مسئله انرژی کل روز را برای بدن شما تامین خواهد نمود. 


غذای خوب ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sarah گروه آموزش مسائل زناشویی هاستينگ دوربین های دیجیتال وبلاگ شخصی غلام حسین حیدری خواتی پارک سی، پارکینگ مکانیزه مشاوره در مورد تشخیص اعتیاد و ترک اعتیاد پرسش مهر رئیس جمهور در سال تحصیلی ۹۹ گروه پروشات وقتِ عاشقی