افراد لاغر اندام که با کمبود وزن مواجه هستند در برابر بیماری ها مقاومت کمتری دارند و برخی نیز از این شرایط جسمی خود از نظر ظاهری ناراضی هستند به همین دلیل دنبال راهکارهایی برای افزایش وزن می باشند اما به خاطر داشته باشید برای درمان لاغری هرگز نباید به سراغ داروها و روش های مضر رفت. گوشت قرمز به خصوص گوشت گوسفندی از رژیم های محبوب و خوشمزه برای افزایش وزن است که با قرار دادن در رژیم غذایی تان می توانید میزان قابل توجهی پروتئین و کالری دریافت کنید.
گوشت گوسفندی از نظر ظاهری مشابه سایر گوشت های قرمز است و از نظر میزان پروتئین نیز با انها تقریبا برابر است اما اکثر افراد برای مصرف به این گوشت تمایل بیشتری دارند زیرا نسبت به سایر گوشت ها تردتر است و این کار هضم آن را آسان تر می کند. اما تفاوت اساسی گوشت گوسفندی با گوشت های مشابه مانند گوشت گوساله در این است که بافت داخلی و حتی خارجی آن چربی بیشتری دارد.
افراد لاغر اندام که با کمبود وزن مواجه هستند، کودکان در حال رشد، نوجوانان و جوانان و افرادی که دچار فقر آهن هستند می توانند با خیال راحت و با اطمینان به اینکه نیازهای بدنی آنها برآورده خواهد شد، روزانه حداقل 60 و حداکثر 150 گرم گوشت گوسفندی مصرف کنند.
این گوشت قابلیت غذایی بالایی دارد و می تواند پاسخگوی تمامی سلایق باشد زیرا می توان به صورت کباب کوبیده، برگ، چنجه، خورشتی و آبگوشتی استفاده کرد. بهترین روش طبخ این گوشت برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند، طبخ تکه های گوشت با استخوان است زیرا استخوان و گوشت گوسفند سرشار از کلسیم و کلاژن است که در تقویت و استحکام اسکلت بندی بدن معجزه می کند.
خوردن مغز و عصاره استخوان به ویژه برای افراد لاغر و ضعیف و کسانی که به کم خونی ناشی از فقر اهن مبتلا هستند، بسیار مفید است زیرا میزان قابل توجهی چربی، ترکیبات خون ساز به ویژه آهن و چربی های مفید دارد.
گوشت گوسفندی همانطور که گفته شد سرشار از آهن است و مصرف آن برای دختران نوجوان و خانم های باردار ضروری است. ویتامین ب12 موجود در این گوشت در سالم نگه داشتن اعصاب، ساخت دی ان ای، سلامت گلبول های قرمز و بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد و پروتئین مورد نیاز ساخت و سلامت استخوان ها و ماهیچه ها را نیز فراهم می آورد.
درباره این سایت